Gertjan van Koert

Chiropractor Gertjan van Koert

"Small daily improvements over time lead to stunning results" (Robin Sharma)

Na de middelbare school is Gertjan in Engeland aan het Anglo European College of Chiropractic in Bournemouth gaan studeren en is hij afgestudeerd met de titels BSc (met honours) in Human Sciences, MSc. in Chiropractie. Na zijn afstuderen is hij in Nederland gaan werken.

In 2003 heeft hij Van Koert Chiropractic Wellness opgericht en is hij in Pijnacker gestart, 2 jaar later in Zoetermeer. Jaarlijks volgt hij nascholingscursussen om up-to-date te blijven, waaronder specialisatie in functionele neurologie.

Tevens is hij een van de weinigen in Europa die gespecialiseerd is in Gonstead techniek. Sinds 2005 is hij Gonstead Diplomate en maakt hij deel uit van de Board of Directors van de Gonstead Clinical Studies Society, een non-profit organisatie voor het doen van research en het uitdragen van Gonstead Techniek. Tevens wordt hij regelmatig gevraagd als spreker en instructeur voor Gonstead trainingen.

Tot 2004 heeft hij een bestuursfunctie gehad in de Stichting Chiropractie Nederland. Van 2009 tot 2010 was hij voorzitter van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en zat hij de vergaderingen bij van de European Chiropractic Union (ECU)

U bevindt zich hier: Home Medewerkers Gertjan van Koert