van koert chiropractie logo

Chiropractische behandelingen

Wanneer wervels verschoven of verdraaid zijn, kan dit leiden tot irritatie of beknelling van de zenuwen. Hierdoor kunnen belangrijke organen of systemen niet meer naar behoren functioneren. Het gevolg is pijn. Dit is een signaal van het lichaam dat er iets mis is en er aandacht aan moet worden besteed. Een chiropractische behandeling biedt dan vaak uitkomst.

De chiropractor lokaliseert en corrigeert de blokkades of storingen in het functioneren van het zenuwstelsel. Daarbij zet de chiropractor druk op het gewricht. Hierdoor wordt de doorstroming van de zenuwen hersteld waarna het lichaam zichzelf weer kan genezen. In de volksmond wordt dit ook wel kraken genoemd.

Welke klachten behandelt de chiropractor?

Ischias (uitstraling naar bil en/of been), spit, hernia, artrose of slijtage, tintelingen of gevoelloosheid in benen en voeten.

Scheefstand van de wervelkolom (Scoliose), pijn tussen de schouderbladen, bekkenklachten.

Ellebogen, schouders, knieën, enkels, voeten, heupen en polsen.

Duizeligheid, tintelingen of gevoelloosheid in armen en handen, rsi (muisarm), carpaal tunnelsyndroom, tennisarm, golfarm, whiplash.

Migraine, aangezichtspijn, kaakproblemen

U bent in goede handen

De in onze praktijk werkende chiropractoren zijn geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN), een onafhankelijk instituut voor kwaliteitsbevordering en bewaking van de uitoefening van chiropractie in Nederland. Daarnaast zijn zij lid van de grootste beroepsvereniging in Nederland, de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA), en de Gonstead Clinical Studies Society (GCSS), een non-profit organisatie die zich bezig houdt met vakinhoudelijke verdieping en research.

Benieuwd of wij u kunnen helpen?