van koert chiropractie logo

Over Van Koert Chiropractie

in 2005 startte Gertjan ‘Van Koert Chiropractie’, een uiterst professioneel uitgeruste praktijk aan de Berlijnstraat in Zoetermeer.
Samen met chiropractor Melissa Ruthven en de verschillende praktijkassistentes behandelt Gertjan patiënten van alle leeftijden.

 Naast het behandelen van patiënten houdt Gertjan zich ook bezig met chiropractie voor paarden en honden. 

Wij staan voor u klaar

Ons motto :
“Mensen gezond(er) maken en houden”

Veel mensen komen naar onze praktijk met rug-, nek- en schouderklachten, maar ook met hoofdpijnklachten. Chiropractie is een wetenschappelijke onderbouwde aanpak om zenuwstelsel, rug en nek optimaal te laten werken, zodat je lichaam structureel beter functioneert. Bij chiropractie kijken we naar de wisselwerking tussen de wervelkolom, het zenuwstelsel en de samenhangende klachten. Het opheffen van die stoornissen behoort tot ons werkterrein. Wij horen vaak: “Was ik maar eerder gekomen.

Ons ideaal is een hele familie van jong tot oud te behandelen en optimaal te laten functioneren.  Meer dan 80% van de mensen krijgt te maken met rug- of nekklachten. Vaak gebruiken mensen dan paracetamol of ontstekingsremmers. Toegegeven: daardoor verdwijnt tijdelijk de pijn. Maar de klachten blijven voortduren. Ideaal is als een hele familie naar onze praktijk komt: grootouders, ouders, kinderen en kleinkinderen. Dan kunnen wij er voor zorgen dat mensen op hoge leeftijd optimaal functioneren en kunnen wij klachten op jonge leeftijd voorkomen. Want voorkomen is nog altijd beter dan genezen. 

Ons team

Chiropractoren

Gertjan Van Koert Chiropractor

In 2003 heeft hij Van Koert Chiropractic Wellness opgericht en is hij in Pijnacker gestart, 2 jaar later in Zoetermeer. Jaarlijks volgt hij nascholingscursussen om up-to-date te blijven, waaronder specialisatie in functionele neurologie.

Tevens is hij een van de weinigen in Europa die gespecialiseerd is in Gonstead techniek. Sinds 2005 is hij Gonstead Diplomate en maakt hij deel uit van de Board of Directors van de Gonstead Clinical Studies Society, een non-profit organisatie voor het doen van research en het uitdragen van Gonstead Techniek. Tevens wordt hij regelmatig gevraagd als spreker en instructeur voor Gonstead trainingen.

melissa ruthven

Melissa emigreerde een jaar geleden vanuit Zuid-Afrika naar Nederland met haar man en dochter, 3 honden en 2 katten. Melissa is opgegroeid met Chiropractie, allebei haar ouders zijn ook Chiropractor.
Ze is in 2003 afgestudeerd aan de Universiteit van Johannesburg. Daarna heeft ze haar eigen praktijk gehad, vlakbij Johannesburg.

Gedurende deze jaren heeft ze ook les gegeven aan collega’s en studenten aan de universiteit over Thompson techniek.
Het mooiste aan haar vak vindt ze dat ze door middel van Chiropractie mensen kan helpen met plezier hun leven te leiden zonder fysieke belemmeringen.
Voordat ze naar Zoetermeer kwam, werkte ze in Amsterdam en Almere.
In haar vrije tijd fietst ze graag en ze houd van wandelen in de bossen en in de natuur, maar ook langs de grachten in Amsterdam. Daarnaast houdt ze van koken en bakken, lezen en luisteren naar muziek.

melissa
Video afspelen

Chiropractor Melissa Ruthven tells in this video what chiropractic is and what you can expect as a patient at Van Koert Chiropractic.

4.9
Based on 48 Reviews

Erg professioneel en vriendelijk. Na 3 weken, 2 behandelingen in de week pluk ik de vruchten al en is er merkbaar verschil!

Inmiddels kom ik al 3 jaar bij Gertjan. In de beginperiode reed ik 2 keer per week vanuit Almere naar Zoetermeer maar het was ieder ritje voor de behandeling waard. Nu na 3 jaar kan ik het qua ‘onderhoud’ af met één keer in de 3 maanden. Met dank aan Gertjan van iedere dag hoofdpijn tot bijna geen hoofdpijn meer, geen pijn in m’n nek meer en kan ik weer lekker 4x per week sporten. En het is ook altijd gewoon heel gezellig met ‘m 😁

Binnen een traject van 3 maanden ben ik van langdurige klachten aan de rug en schouders verholpen. De chiropractor was transparant voor en tijdens de behandelingen en gaf me na ieder bezoek duidelijkheid over wat ik wel en niet kon doen tijdens het sporten.

Gertjan heeft mij geholpen met het verhelpen/weghalen van mijn inspanningsmigraine. Bijna 20 jaar heb ik gezocht naar oplossingen, maar niemand kon mij helpen. De dokter wilde mij pillen geven, iets waar ik niet aan mee wilde werken. Op gegeven moment gaf ik het sporten maar op, terwijl ik een sportman ben. Sinds ik vanaf januari behandeld ben, heb ik nog maar 1x migraine gekregen, i.p.v. 2-3 keer per week (na het sporten). Ik kan nu dus weer sporten zonder dat ik migraine krijg en heb mijn zelfvertrouwen hierover terug. Ik ben zelfs naar Santiago de Compostella gaan fietsen (2.400 km in 5 weken) zonder een migraineaanval! Hoe fantastisch is dat! Dankjewel Gertjan en het team! Jullie hebben mij mijn leven weer teruggegeven!

Gert Jan heeft mij na een ongeval heel erg goed geholpen. De praktijk ademt rust, vriendelijkheid en kundigheid uit. Een echte aanrader met pijn pijn klachten van nek en rug.

Wie had gedacht dat ik ooit nog van die nekpijn af zou komen! Ik niet in ieder geval na jaren lang bij fysiotherapeuten en andere chiropractor te hebben gelopen. Ik ben super blij met je Gert-Jan!

Na een lelijke val jaren geleden heeft Gertjan ervoor gezorgd dat ik snel weer op de been was. Door zijn behandelingen heb ik op sportief gebied sindsdien meer uit mezelf kunnen halen dan ooit tevoren! Daarnaast heeft hij ondanks de zwakkere punten in mijn lijf ervoor gezorgd dat ik pijnvrij mijn zwangerschap door ben gekomen. Ook heeft hij mijn baby met groot succes, kundig en liefdevol behandeld (ook door de dames bij de receptie!) en raad ik iedereen aan om met je pasgeboren kindje langs te gaan! Niets dan lof!

Uitstekende chiropractor met oog voor je klachten. Ik kwam hier met kaakproblemen/migraine/hoofdpijn, wat voor een heel groot deel al verholpen is. Erg tevreden.

Such a knowledgeable & professional man, with his heart in the right place! At the ultimate low point in my life, after a year of hospital disappointment I contacted Gertjan for a consult. He took X-rays, investigated my case, and was able to give me that little bit of hope to keep going, without making false promises. He was very realistic about the bad situation of my spine, yet also confident to everything in his power to help me. Investing much of his time, energy and efforts to come up with a plan!! After seeing 10 different medical specialists, he was one of the first who genuinely thought in the best interest for me as a patient, instead of doing 'his obligation' or thinking about his own benefit (=wallet). Eventually I managed to get a surgery done in Belgium, which relieved me of my pain. Yet, forever grateful for the many sessions I ended up having with Gertjan. He truly made a difference. I give him a 10/10. Perceived him as professional, respectful, good medical knowledge, as well as cheerful & compassionate!

Super praktijk! Ik had last van een zware hernia. Bij een conculega geweest, waar ik na intake en 1 behandeling er direct mee stopte, ik kreeg méér pijn, kon niet meer lopen! Gruwelijk ‘1000 Volt’ been, slapeloze nachten, wanhopig en gefrustreerd. Wist niet hoe te zitten, liggen of staan. Op zaterdagochtend gebeld voor een 2nd opinion. Kon 2 uur later terecht bij Tharsan Sellathurai De intake was uitstekend, gedetailleerd, geduldig en er werd goed geluisterd en gekeken. Er werd me duidelijk verteld dat ik een langdurige behandeling nodig had die ups en downs zou hebben. Dus soms meer pijn, soms minder. Start 3x per week, 2e week 2x per week. Tharsan is de rust zelve, beetje zalvig zelfs, maar zeker aimabel. Bij Gertjan ook 2x geweest omdat Tharsan een week er niet was. De overdracht was prima want hij was goed op de hoogte. Hij wist dat ik amper kon lopen toen ik voor het eerst kwam. Vierde een ‘feestje’ (high five) met de resultaten die al behaald waren. Hij beloofde vanaf de zijlijn mee te blijven kijken. Prima, Maar Tharsan verstaat zijn vak. Hij kijkt elke keer goed hoe het met de wervels staat en waar er nog gecorrigeerd moet worden. Hij kijkt al goed als je de kamer inloopt, hoe je loopt. Na elke behandeling is de aanbeveling om een icepack op te doen, die de dames van de receptie voor je regelen. Deze dames zijn stuk voor stuk vriendelijk en noemen je bij naam als je binnen komt. Circa 3 weken later zat er schot in de zaak en kon ik weer een wandeling maken. Ook schouder- en middenrug werd op gelet en daar waar nodig gecorrigeerd. Niet gelijk de 1e behandeling, omdat de nadruk op de hernia lag. 4 weken later weer veel beter en worden de puntjes op de i gezet door Tharsan. Ik ben er nog net niet helemaal, nog een paar zaakjes die aangepakt moeten worden, maar dat komt vast goed. Kortom: aanbevolen!

Onze dochter had veel last van darmkrampen, overstrekken en huilbuien. Toen zij 3 maanden was, heeft zij nek- en rugbehandelingen gehad bij van Koert. Gertjan is heel kundig en is enthousiast in zijn vak. De behandelingen hebben heel goed geholpen, onze dochter is veel vrolijker en beweegt weer heel soepel! Bedankt!!

Super tevreden: professioneel, vriendelijk en je krijgt het gevoel dat jij centraal staat.

Lang heb ik last van hoofdpijn vanuit de nek gehad, maar na een maand van behandelingen was dit al zo goed als weg. Daarnaast is mijn houding ook beter geworden. Het personeel is erg vriendelijk en nemen echt de tijd voor jou. De chiropractors zelf zijn erg kundig en willen jou graag weer op weg helpen naar een vermindering van pijn en helpen ook om de houding te verbeteren zodat deze klachten in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Al jaren last van rug- en nekklachten en bij diverse ‘specialisten’ onder behandeling geweest, zonder verbetering. Dit was heel frustrerend. Na het ontmoeten van Gertjan had ik snel opheldering gekregen waar het probleem zat en waren wij gestart met een fijne aanpak om stapsgewijs van mijn beperkingen af te komen. Het is uiteindelijk een intensief traject geweest, maar ik ben blij dat ik mijn bewegingsvrijheid weer terug heb. Nu om de drie maanden terug voor controle. Bedankt Gertjan, je bent een topper!

Very efficient chiropractors, the treatment is really good. Very friendly staff.

Al jarenlang heb ik last van nek en schouderklachten. Er waren dagen/ nachten dat ik continu pijn voelde, een telkens soort zeurende "kiespijn" in mijn schouder/nek. Na al veel andere behandelingen geprobeerd te hebben, kwam ik via via terecht bij deze chiropractor praktijk. Een aantal maanden geleden startte ik daar bij Tharsan Sellathurai mijn behandelingen. Allereerst een groot compliment voor de dames aan de balie in de praktijk, zij zorgen direct voor een welkom gevoel. Maar ook de manier van behandelen sprak mij erg aan. Tharsan luistert goed naar je klachten en neemt deze zeer serieus. Na een uitgebreide intake is de behandeling gestart, met al vrij snel een positief resultaat. Elke behandeling/evaluatie weer luistert hij goed naar hoe je je voelt en behandelt daarna rustig de klachten. Nu maanden later zijn de ergste klachten verdwenen en kan ik me vrijer bewegen. Ik wordt uitgeruster wakker en mijn klachten zijn beter onder controle, met zo af en toe nog een bezoek aan Tharsan, kortom ik ben zeer tevreden.

Ik kwam binnen met erge rug klachten rechts onder Ik kon bijna niet lopen of zitten Mijn chiropractor was Tharsan Sellathurai. Na wat testen bleek dat mijn bekken scheef stond Hierna is de behandeling gestart. Na de eerste behandeling kon ik gewoon lopen de pijn was minder tijdens de behandeling ben ik erg respectvol behandeld Hij keek secuur naar mijn klachten en voelde mij in goede handen Ik voelde tijdens de behandeling dat het verbeterde Soms deed de behandeling even pijn maar het resultaat was oké Krijg nu nog 6 sessies maar ga er met plezier heen wat een geweldig team Deze chiropractor zal ik zeker aanraden Ook een compliment voor de dames achter de balie deze zijn zo lief en behulpzaam dank U allen

Mijn baby van 5 maanden was erg onrustig , spuugte veel en sliep weinig. Haar ene halsspier is iets korter en o.a. hierdoor heeft zij een sterke voorkeurshouding. Op een gegeven moment lag zij steeds vaker 'krom'. Ik woon in italie, en de behandeling van de fysioterapie daar was erg hard, dat voelde niet goed, en hielp niet naar mijn idee, zij werd enkel onrustiger van ..en ik ook. Ik had gehoord van Gertjan in Zoetermeer, en dat hij met goed resultaat baby's behandeld. Ik heb het vliegtuig gepakt, een aantal afspraken bij Gertjan ingepland en hoopte op een positief resultaat. De aanpak en behandeling van Gertjan waren top! Hij heeft ervoor gezorgd dat mijn dochter zich nu vrijer beweegt en zonder moeite haar hoofdje en daardoor haar lichaam ook naar de andere kant wendt, zonder pijn. Zij is veel rustiger, slaapt meer en spuugt minder . Ik zie ontzettend veel verschil zij en hierdoor ook ik zijn veel relaxter! Ik noem Gertjan een ware baby fluisteraar, heel rustig en relaxt, mijn kind vond zijn behandeling in ieder geval fijn en lag er tevreden bij. Zij heeft geen ene keer gehuild. Een echte aanrader! Dank Gertjan en we komen terug in februari voor een check-up!

Zeer tevreden ben ik over chiropractor Gertjan van Koert, vakkundig heeft hij mij van mijn vervelende pijn af geholpen. Al na 1 behandeling kon ik weer lekker slapen. En nu na 3 behandelingen kan ik alles weer doen, heel fijn. Dank je wel

Ik kwam binnen met nek klachten. Mijn chiropractor was Tharsan Sellathurai. Na de foto's bekeken te hebben bleek dat ik een zenuwklemming had in mijn nek. Hierna is de behandeling gestart. Deze hele behandeling ben ik erg respectvol behandeld. Er is erg secuur omgegaan met de klachten die ik had en ik voelde me erg serieus genomen. Ik ben erg veel verbeterd in vergelijking met hier voor. Ik kan weer sporten, op mijn rug liggen en mijn humeur is over het algemeen beter door pijnafname. Deze chiropractor zal ik zeker aanraden.

Tharsan Sellathurai werkt zeer nauwkeurig en zorgvuldig. Na een uitgebreid onderzoek werd een gedetailleerde diagnose opgesteld, en alles is zorgvuldig uitgelegd. De behandelingen zijn professioneel en in een prettige sfeer uitgevoerd. De behandelplan leverde snel goede resultaten op. Ik blijf onder controle van Tharsan; ik heb volle vertrouwen in zijn professionalisme.

Na een lange tijd last te hebben gehad van zenuwpijn in de onderrug en scheefgegroeide ruggenwervel heb ik me laten behandelen bij van Koert. Tharsan was de behandelende chiropractor. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik weer pijnvrij kan voetballen en op werk geen last meer heb van mijn onderrug. Eerst werd er vakkundig gekeken naar de oorzaak en werd dit duidelijk uitgelegd aan mij. Daarna werd er een duidelijk plan opgesteld voor een langere tijd. Na een aantal behandelingen kon ik weer veel dingen pijnvrij. Erg fijn!

Als kleine zelfstandige liep ik met de vraag rond, hoe ga ik mijn bedrijf voort zetten? Ik zal wel moeten stoppen... Als gevolg van een ongeluk, liep ik een zwaar blessure op. Een verbrijzeld rugwervel, op 1 mm na niet in een rolstoel ben beland. Na drie jaar fysio, sportschool en oefeningen, had ik nog steeds last van veel te veel pijn waardoor ik mijn werk heel beperkt kon doen. Toe ben ik door een vriend geadviseerd om naar Gertjan van Koerten te gaan, voor een onderzoek. Dat was voor mij het beste wat ik in afgelopen drie jaar heb gedaan! Na een paar röntgenfoto van mijn rug te hebben gemaakt en gesprek, was de behandelplan opgesteld. Gelijk begonnen met de behandeling. Na een paar behandelingen kon ik gelijk het verschil merken. Nu drie maanden verder, ga ik nagenoeg pijn vrij door het leven! Gertjan van Koeten is iemand die zijn ziel in zijn werkt steekt! Hij heeft voor mij wonderen verricht. Elke stuiver waard en de eeuwige dankbaarheid voor de levenskwaliteit verandering, tussen begin september 2020 en nu (december 2020). Gertjan, je bent mijn held! Ik ben je voor eeuwig en altijd dankbaar! Bedankt van het diepste van mijn hart! Paolo

My name is Ismael and I want to tell you my story: In Oct 2019 I started getting extreme pain in my right shoulder and extreme tingling in my hand. I went for physiotherapy for a least 10 treatments, at first it helped a bit, but after a pause of 1 month the pain came back much heavier then before, I couldn't even focus on my daily work. I got at a point that I couldn't take on the pain and made an appointment with my doctor. After hearing my story, I've been referred to take an MRI scan of my neck. The MRI showed a herniated disc in my neck. The neurologist recommended physiotherapy again and if that didn't help I’ll needed to come back. On the internet I found a therapy called the McKenzie Therapy, I found a McKenzie physiotherapy close by and started with the treatment. However during the treatment, I kept having the pains, they decreased a bit but not much. I continued my journey looking for 100% recovery, and I found the Gonstead treatment I began researching it, and got more and more interested in it, because of how the Gonstead approach works. I've also consulted my doctor and physiotherapist, and both told me NO, the herniated disc doesn't have anything to do with a misaligned spinal cord or misaligned hips or anything like that. However I followed my Gut feeling and went to the walk-in at Van Koert Chiropractie and talked with Mr Tharsan and he told everything about the treatment and how he can help and that he could help me with my pain. He told me that the core problem of my herniated disk would probably come from somewhere else in the body. One Month later I had my first appointment. First some checks and a full body scan was made. After that I got my result and Tharsan advised me to start with a 4-week adjustment program. After 4/5 treatments I began feeling much better and the pain was at least reduced by 50%. Last week I had my last treatment of the 4-week program. The pain in my right shoulder has gone, the tingling in my right hand is almost reduced by 90%. The next step is to continue the treatment on a less frequent visit for a 100 % recovery. Mr Tharsan thank you for helping me. I would highly recommend Mr Tharsan he’s very knowledgeable and helpful.

Ik zag een review met 1 ster die nergens op slaat dus ik moet even mensen aansporen om deze praktijk te kiezen bij welk probleem aan de wervelkolom dan ook. Professioneel, goede kwaliteit en emphatie zijn standaard eigenschappen hier voor alle chiropractoren die er werkzaam zijn.

Think about your future and invest in your health. It's not cheap. Roughly 1400 euros for a pre-planned, in total a half-year treatment (probably depends on your conditions also), but it's definitely worth to try then spread the good word of the Gonstead-method, like me:) Mr Tharsan did a great job and fixed a few minor problems that can cause much bigger ones in the future. He's love what he's doing and try to understand the core of the problems, but do not hesitate to ask or even suggest things which feels different or needs to fix. Also, he'll try to answer all your questions, so I encourage you to do so.

I came to Mr. Van Koert with complains of frequent headaches and restless, disturbed sleep. Due to bad sleep and headaches I had experienced chronic tiredness for the last 3 years. Gertjan did a miracle – after 3-5 sessions, my headaches disappeared. There were some ups and downs with my sleep, but after 15-20 sessions, he managed to get me in a good condition and my sleep issues disappeared. Finally, I felt rested in the morning after a long period of bad sleeps. My tiredness disappeared too. My quality of life improved a lot. Thank you Gertjan from the bottom of my heart, for helping me out and bringing my happiness back.

2.5 jaar geleden kwam ik binnen met 2 verschoven rug wervels. Na eerst een goed onderzoek en foto's gemaakt zijn ze dit gaan behandelen. Al snel merkte je veel verschil en kon ik alles weer zonder pijn. Tot op heden kom ik zeker elke 3 maanden langs voor controle. Ook omdat ik zeer veel en hard sport is dit erg fijn dat dit mogelijk is. Ze kijken gelijk alles na. Van je nek tot aan je onder rug. En als er iets niet in orde is behandelen ze dit direct. Een erg fijne chiropractor die mij helpt om te kunnen blijven sporten. Ik ben ze elke keer dankbaar voor hun vakkundige werk!

I highly recommend this place. After a few weeks of visits with Tharsan Sellathurai, I feel stronger, more stable and I can keep up doing sports daily. I feel privileged to have access to help with the Gonstead method.

Goed georganiseerde praktijk met zeer goede behandelingen.

Voor twee jaar had ik last van pijnen bij mijn heup, bovenbenen en onderrug. Dankzij de behandelingen van Tharsan zijn de pijnen verminderd. Ik kan wandelingen maken zonder pijn en daar ben ik hem erg dankbaar voor. Bij Van Koert Chiropractie zijn de medewerkers behulpzaam en vriendelijk. Ze zijn er altijd voor je als je vragen hebt!

Jarenlang heb ik (na 2 bevallingen) rondgelopen met lage rugpijn. Ik heb eerst een jaar lang fysiotherapie geprobeerd maar dit had niet het gewenste resultaat. Via een vriendin kreeg ik het advies om bij Van Koert een afspraak te maken, zij had hier positieve ervaringen. “Van Koert kijkt naar de oorzaak en gaat dan pas gericht behandelen” zei ze. Ik maakte een afspraak (heel fijn, ook na werk en op zaterdag is een afspraak maken mogelijk!) en werd hartelijk ontvangen in een nette praktijk door zeer vriendelijk personeel. Kraken leek mij best eng maar ik had na de intake met Gert Jan een goed gevoel. Na een uitgebreid onderzoek en foto's vertelde Gert Jan me dat ik een fors rugprobleem had: hij kon zien dat ik al jaren was doorgelopen met pijn. Hij wees me op de foto’s de problematiek aan. Hij had gelukkig ook positief nieuws: hij kon me van de pijn afhelpen. In het begin was ik best sceptisch, fysiotherapie had immers ook niet geholpen. Maar ik had meteen vertrouwen in Gert Jan. Inmiddels ben ik 5 (!) weken verder en kan ik weer lopen en flexibel bewegen. Ik heb nog een periode te gaan, want ik kom van "ver" maar ongelooflijk wat deze man in deze korte periode al voor elkaar heeft gekregen! Zonder pijn wandel ik nu makkelijk 5 km en kan ik weer rustig aan gaan sporten. Gert Jan is kundig, vrolijk, gezellig en bovenal steengoed in zijn vak. Was ik maar eerder gegaan, dan was ik eerder van mijn klachten af geweest!

My experience with Dr. Van Koert is more than excellent. I will talk about my own story and why I highly recommend him to any one lost hope in bringing his/her life back to normal: Past years I had too many accidents, which one of them was more than 41 years old. But all Doctors that I have been to kept telling me that I need to live and manage the pain for the rest of my life, and I may now and then use pain killers or cortison. Both material are very harmful to the stomach and in some cases can worsen the bone. after too many years struggling with the pain I felt I had enough of all that and So decide it to go to Chiropractor, whom they thought that they are helping me but situation strated to go worse than before treatment. In total I went to four chiropractors. Out of desperation I looked into Internet (Youtube) and found Chiropractor practising Gonstead! I was wondering what is Gonstead. So after watching too many Videos of Amercian & Austrailian Gonstead Doctors, I contacted couple of them and asked if they can help me?? They adviced me to look into my area or close to where I live through Gonstead website, which I did thankfully found Dr. Van Koert. He gave me quick appointment . When he met me and went through checking spine with x-ray, he was shocked of how bad my spine was and how much other Chiropractors mess it further up!! So He gave me treatment Plan, and after First Phase of the treatment process I felt the huge difference (Walking or longer standing) and even my old problem of 41 years old of lower back ( which was affecting my left leg and causing daily pain to my back) started to get much better. Dr. Van Koert is indeed very professional and always make sure that his patient ' situation is improving and most important part he listen to the patient. I highly recommend him because he is once upon a time a Doctor. Bless him.

Ik ben bij Gert Jan terecht gekomen nadat ik vanwege mijn rugpijn bijna niet meer kon lopen. Hij heeft een uitgebreid onderzoek gedaan, en een behandelplan gemaakt. Zijn professionele instelling en kunde maken hem een zeer goede chiropractor waar ik met veel vertrouwen naar toe ga om mijn rug te laten behandelen. Hij gaat daarnaast met grote regelmaat naar de USA voor bijscholing, wat mij weer gerust stelt dat ik met de laatste technieken wordt geholpen. Ik kan hem dus met een gerust hart aanbevelen bij een ieder.

Thanks to Gertjan I’m able to do what I love and that’s sports. I used to struggle with the back pain for more than 4 years, I tried all the treatments possible with no positive results. Luckily for me several people recommended Gertjan and I gave it a try. I couldn’t be more happy with the professionalism, knowledge and passion that he has for his work. And of course since one year my back is doing great! I keep coming back once in a while to make sure that everything stays healthy. Really happy with such professional, I can’t recommend it enough to anyone that struggles with pain!

Sorgfältige Untersuchungen mit verschiedene Geräte (z.B. Röntgen als Film) und genauen Justierung mit danach merkbare unterschied. Seit ich dort besuche, fühle ich mich noch kräftiger als vorher (ungefähr in letzter 17 Jahre seit meinem Unfall mit Rücken). Echt empfehlenswert für diejenigen in Nordrhein-Westfalen wohnen, wenn sie wirklich ihre probleme mit Wirbelsäule lösen wollen. Mann kann wieder wohl leben ohne OP, Kortison-Spritze oder falsche Justierung.

Al meerdere jaren heb ik last van een zeurende pijn in de rug welke na verschillende diverse behandelingen niet beter werd. Na wat googelen ben ik bij Gert Jan terecht gekomen. Het was mij snel duidelijk dat deze praktijk kennis van zaken heeft. Een extra plus punt is hoe de gehele praktijk super vriendelijk en enthousiast is. Je zou bijna willen dat je iets voor hebt om te laten behandelen 🙂 Thnx aan het gehele team voor de top opvang en kijk er naar uit mijn issue volledig te zien verdwijnen.

Ik belde met vreselijke rug en beenpijn als gevolg van een hernia. Als hovenier was dit een dubbel drama. Gelukkig kon ik dezelfde dag terecht en hebben ze ervoor gezorgd dat het snel beter met me ging. Met een goed behandelplan en later preventief onderhoud, heb ik geen dag gemist van werk in de afgelopen jaren. Wil nooit meer zonder. Dank team VKC !

Een chiropractor waar je echt wat aan hebt. Luistert goed naar je klachten en helpt je er ook vanaf. Duidelijk in zijn behandelplan en instructies.

Een mooie combinatie van een goed inlevingsvermogen, hoge service en veel deskundigheid maakt deze praktijk zeer aangenaam om te bezoeken en wekt snel vertrouwen op. Duidelijke communicatie qua behandelplan en zichtbare vooruitgang. Echt een aanrader!

Super vriendelijk en nette personeel. Altijd flexibel en super in de omgang. Zij hebben het voor elkaar gekregen wat de ziekenhuizen niet konden. Als het aan de ziekenhuizen lag zat ik nu onder kilo's medicatie na tig zware operaties. Het is het dubbel en dwars waard om hier langs te gaan.

Zeer goed, deskundig en professioneel!

Wat een kanjers! Deze chiropractor heeft me weer op de been gebracht. Na vele ziekenhuis bezoeken en fysiotherapeuten ben ik voor het eerst weer pijnvrij van mijn dubbele hernia. Nu onderhouden en preventieve oefeningen blijven doen.

Top chiropractor. Na enkele behandelingen door Gert-Jan klachten vrij. Nu eens per kwartaal langs om de wervels op de juiste plek te houden. Zelfs met een klein golf kwetsuren in mijn elleboog wist hij raad.

Top! Gertjan fixt dingen die het ziekenhuis niet voor elkaar krijgt zonder te moeten opereren of gewrichten in te moeten spuiten. Zeer tevreden!

Boek een gratis screening afspraak met één van onze chiropratoren